Ami minden megvilágosodásban közös

 

A megvilágosodásban a köznapi tudatosságod, amit nap mint nap érzékelsz és valóságként tapasztalsz, hirtelen megszakad, minden különbség és viszonyítási pont szertefoszlik, és közvetlenül tudatában vagy az Igazságnak – amit az érzékelés és az észlelés szűnni nem akaró mentális szűrői addig elrejtettek előled. Ráébredsz arra, ahogy a dolgok valójában vannak – függetlenül az érzékeidtől, függetlenül attól, hogy mit gondolsz róluk, akarod-e vagy szereted-e, vagy éppen tagadod őket. Ezért is hívják Abszolút Igazságnak.

 

Подробнее на сайте: https://german-medicine.ru
https://more-health.ruhttps://live-medicine.ruhttps://medicine-plus.ru https://rich-health.ruhttps://natural-treatment.ru
https://grand-medicine.ruhttps://free-health.ruhttps://free-medicine.ruhttps://israeli-medicine.ruhttps://firstmedicine.ruhttps://begin-travel.ruhttps://mellmo.ruhttps://pilot-in2it.ru https://grand-business.ru
1.
Az egység érzete.

2.
Hirtelen, váratlanul történik. (Nincs folyamatosság közte és a megelőző köznapi tudatállapot között.)

3.
Időtlenség és mindent átható szeretet.

4.
Gyakran teljesen mindennapinak tűnik, végtelenül egyszerűnek, amiben az égvilágon semmi különös nincs, és ami annyira nyilvánvaló, hogy amikor „tapasztalod”, arra döbbensz rá, hogy mindig is tudtad, csak nem tudtad, hogy tudod.

5.
Nagyon furcsa tud lenni. Egy olyan kozmikus vicc, aminek te vagy a csattanója. (És ezen nem tudod abbahagyni a nevetést.)

6.
Minden megvilágosodás tapasztalat határtalanul egyedi, és ahogy az egyének kifejezik, az szintén.

7.
Végül, ami még minden megvilágosodásban közös – bármilyen rövid ideig is tartott maga a közvetlen tapasztalás –, az az Abszolút Igazsággal való közvetlen kapcsolat következtében egy végleges, megmásíthatatlan, visszavonhatatlan elmozdulás a tudatosságban. (Mivel ami történt, az nem egy mentális állapotváltozás volt.)