Megvilágosodás Intenzív™

 

Mikor és hol?


 

 

Válassz magadnak időpontot (kattints a dátumra):

 

2023. szeptember 20–24.

4 és fél nap – szerda du. 17 órától vasárnap kb. 16 óráig.

szerda: ráhangolódás (beszállás)
csütörtök–szombat: Megvilágosodás Intenzív (repülés)
vasárnap: útravaló a hétköznapokra – integrációs nap (leszállás)

A Megvilágosodás Intenzívet vezeti: Salek Zoltán


A MEGVILÁGOSODÁS INTENZÍV DÍJA:

89.000 Ft (regisztrációs díj 20.000 Ft)

A JELENTKEZÉS MENETE:

Ha eldöntötted, hogy szeretnél részt venni, kattints a térkép alatti ’Jelentkezem’ gombra, töltsd ki és küldd el a jelentkezési lapot.

Miután azt megkaptam, emailben visszajelzek, és egyben elküldöm a számlaszámot is, ahova átutalhatod a regisztrációs díjat.

Ennek megérkezése után egy részletes útmutatót kapsz arról, hogyan készülhetsz fel minél jobban az Intenzívre, hogyan juthatsz el a helyszínre, valamint hogy mit hozzál és mit ne hozzál magaddal az útra.

A jelentkezés kizárólag a regisztrációs díj befizetésével teljes!

Lemondás: 2023. szeptember 5. után történő lemondás esetén a regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Egy Megvilágosodás Intenzív, azzal a lehetőséggel, hogy mindössze három nap alatt áttörhetsz a közvetlen tapasztalásba – ha hiszed, ha nem –, messze-messze többet ér a legtöbb tréningnél, workshopnál, elvonulásnál, csoportozási formánál, átlagembereknek szánt pszichoterápiás önfejlesztési módszernél.

Ha nincs is közvetlen megtapasztalásod – a Megvilágosodás Intenzív és minden, ezt célul kitűző módszer csak az ennek megtörténtéhez szükséges legkedvezőbb, optimális körülményeket tudja biztosítani; mivel túl van az elmén és minden emberi akaraton, megtörténte isteni áldás és kegyelem dolga –, akkor is maradandó előrelépést teszel valódi önmagad megismerése felé; emellett kontemplálni, meditálni tanulsz, és a mindennapokban is használhatóan nő a tudatosságod, mélyül az önismereted, kommunikációs készségeket sajátítasz el, tisztul az elméd, kevésbé torlódnak a gondolataid, kevesebb monológ, kevesebb konferenciabeszélgetés lesz a fejedben.

Egy Megvilágosodás Intenzív folytonos szembesülés az igazsággal, és amit végső soron kaphatsz tőle, az nem más, mint maga az Igazság.

HELYSZÍN: Csemő (Cegléd közelében)

Nyomtatás

 

 

A jelentkezési lap kitöltéséhez és elküldéséhez kattints ide:

 


Ha szeretnél részt venni, ám anyagi gondjaid vannak,
akkor ne habozz, hívj vagy írj, beszéljük meg!

 

Ha valóban szándékodban áll megtalálni a személyiségen túli valódi önmagadat, vagy ha egyszerűen csak bármi kérdésed van, akkor hívj vagy írj:

 Salek Zoltán +36 (70) 365-8476
 leelahu (kukac) yahoo (pont) com