Örömmel tudatom, hogy három és fél év után kívül-belül megújult a Megvilágosodás Intenzív honlapja. A változást nagyrészt a kényszer szülte. Bár jól szolgált idáig, de ez alatt az idő alatt elavult és mára teljesen támogatás nélkül is maradt a honlapot működtető rendszer, belső motor, ami a továbbiakban biztonsági problémákat okozhatott volna. Másrészt a külcsín felett is eljárt az idő. A mostani, az új korszerűbb, a szemnek sokkal vonzóbb, új lehetőségek vannak benne, és nem utolsó sorban „responsive”, ami azt jelenti, hogy most már mobileszközökről is olvasható-nézhető a tartalom, mert igazodik a különböző képernyő méretekhez és eszközökhöz.
 
Az előző változatot egy fejlesztőt megbízva még készíttettem, és akkor a fejlesztő adott egy gyorstalpalót is a hátsó adminisztrációs felületről történő szerkesztési, cikkírási lehetőségről. Ez a mostani változat teljesen az én gyermekem. Nem vagyok webfejlesztő, nem értek hozzá, de mivel az új elkészíttetéséhez nem volt pénzem, így kényszerűen utánaolvastam mindennek és beleástam magam a témába, és közben megtanultam egy csomó dolgot – mint ahogy eddig az életemben mindig és szinte mindent. Egymagam költöztettem át a teljes tartalmat a régiről az újra, építettem fel a megjelenést egy ingyenes „blank” template-ről, és adtam neki formát, készítettem el az űrlapokat. És mivel nem tudtam előre, mire kell odafigyelni vagy máshogyan csinálni, hárítottam el a menetközben újra meg újra megjelenő hibákat, míg működőképessé össze nem állt az egész.
 
Ami most van, sem tartalomban, sem formában még nem végleges, de vállalható és működik. A közeljövőben egy grafikus és webtervező barátom még megsimogatja egy kicsit, én pedig sorba egészítem ki a honlapot az általam szükségesnek ítélt elemekkel és írásokkal. Kívánom, hogy ittléted segítsen a Teljesség felé vezető utadon.