Подробнее на сайте: https://wow-helper.ru https://live-cms.ru
https://avtoremonto.ruhttps://healthenter.ruhttps://cleanmedicine.ruhttps://carautoremont.ruhttps://free-minigames.comhttps://buy-vehicle.ruGo to top of pagehttps://make-credit.ruhttps://wellbuilding.ruhttps://saurfang.ruGo to top of pagehttps://nunax.ru
https://getkredit.ru https://rukamisdelai.ru
https://originhealth.ru

Elmetisztítás?

 

Igen, elmetisztítás. Ha önfejlesztéssel foglalkozol, vagy egyszerű laikusként van valami az életedben, amivel nem vagy elégedett, amin szeretnél változtatni – netán már próbálkozol is vele –, akkor ha akadályba ütközöl, és az nem egy külső akadály, biztos lehetsz benne, hogy az elmébe futottál bele – akár tudod, mi az elme, akár nem.

 

Az orvosilag diagnosztizált betegségek óriási hányada ún. pszichoszomatikus betegség. Úgy is szokták mondani, hogy lelki eredetű betegségek. Ez a „lelki eredet” valójában az elme. A pszichológusok és a mindenféle lélekgyógyászok, amikor gyógyítani próbálnak, mindig azzal a jelenséggel birkóznak, ami az elme, és így az elmére próbálnak valami megoldást találni. Ugyanez a helyzet a pszichiáterekkel is, akkor is, ha a szemléletmódjuk orvosi, és a problémák okát, az elmét – tévesen – az agyban keresik és vélik megtalálni.

Mi a Clearing?

 

A Clearing – kiejtése: klíring – egymásra épülő, egymást kiegészítő technikákból álló, személyes konzultáció/coaching stílusú felállás keretében alkalmazott, rendkívül strukturált, nem-értékelő, nem-értelmező terápiás és önfejlesztő módszer, melyet Charles Berner, a Megvilágosodás Intenzív létrehozója az 1960–70-es években dolgozott ki.

 

A Clearing magját ugyanaz a kontemplatív kommunikációs technika alkotja, amit Megvilágosodás Intenzíven, illetve diádcsoportbanA diádcsoport Charles Bernernek a Clearingben használt kontemplatív kommunikációs technikájának és a tisztító kommunikációs ciklusnak a csoportos alkalmazása – akárcsak a Megvilágosodás Intenzív.* is használunk. A Clearing két részből áll: Problem Clearing (Problématisztázás) és Mind Clearing (Elmetisztítás). Ez utóbbi kiejtése: májnd klíring.

Hogyan működik a Clearing?

 

A Clearing technikák sorát foglalja magába, amikkel – különböző instrukciókon keresztül – bizonyos feladatokat adok neked (arra kérlek, hogy eltűnődj, elgondolkozz, kontempláljKíváncsi vagy, mi a kontempláció?
A választ megtalálod a Megvilágosodás Intenzív technikájának leírásában
’A LÉNYEG’ » ’A technika’ menüpontban.
* azon a dolgon, amivel kapcsolatban változtatni szeretnél), majd ezután elmondod nekem, mi jelent meg benned a dologgal kapcsolatban, mi az, amit tettél, mit figyeltél meg magadon, milyen felismerésre jutottál, stb. Gyakran újra meg újra elismétlem ugyanazt az instrukciót, lehetőséget adva ezzel, hogy még jobban elmélyedj a témában, és egyre mélyebb szinten kibonthasd azt.

Néhány példa az ilyen instrukciókra:

  • „Mondj nekem valamit önmagadról és a .................-ről.” (A pontozott részre az általad megnevezett téma kerül.)
  • „Mondd el nekem, hogyan akarod, hogy szeressenek/hogyan akarsz szeretni másokat.”
  • „Mondj nekem valamit önmagadról, amit úgy gondolsz, mások nem értenek meg.”

Hogyan kezdj bele?

 

A tisztító ülések (Clearing sessions) a szakmai etika és titoktartás keretein belül zajlanak, mindig veled egyetértésben és a számodra legfontosabb területeken. Ez rendszerint magába foglalja a kapcsolatokat, munkát, pénzügyeket, egészséget, szexualitást és spiritualitást.

 

A folyamat egy félórás ingyenes felmérő konzultációval indul, ahol megbeszéljük a helyzetedet, tisztázzuk a lehetőségeket és a költségeket, felteheted a kérdéseidet, majd elköteleződsz egy bizonyos számú ülésre. (Egy tisztító ülés 2 óra hosszú!) Ha úgy látom, hogy másutt hatékonyabban tudnak neked segíteni, akkor ajánlok mást.