Megvilágosodás Intenzív™ kóstoló

 

Nem vagy még készen egy teljes Megvilágosodás Intenzívre, vagy nem tudod anyagilag megengedni magadnak? Próbáld ki az egynapos kóstolót, ami nem kevésbé intenzív.

 

Kezdőként ismerkedve itt ízelítőt kapsz abból, milyen egy többnapos Megvilágosodás Intenzív felépítése, és mi történik, miközben tanulod és gyakorlod a technikát; régi intenzívesként pedig újra érintkezésbe kerülhetsz a folyamattal, és tovább mélyítheted azt. Mivel a szabályok, a felépítés és a technika ugyanaz, így ez a nap több, mint csupán kóstoló: olyan, mint bármely tradícióban egy egynapos meditációs elvonulás. Hogy mi történik a nap során, az kizárólag rajtad múlik – a szándékodon, az elszántságodon, a kitartásodon, az összpontosító képességeden, a megértéseden, a nyitottságodon, hogy mennyire adod bele magad a folyamatba. Akár közvetlen megtapasztalásod is lehet ennyi idő alatt, és ez nem vicc – a mesterképző ennél lazább felépítésű gyakorló Intenzívjén két közvetlen megtapasztalásnak voltam a tanúja. Úgyhogy, csak gyere.

 

Időpont:
2013. június 1. (szombaton reggel 8-tól kb. 20.30-ig)

Helyszín: Budapesten

Részvételi díj (ebéddel-uzsonnával): 10.000 Ft (foglaló: 2500 Ft)
május 1-ig történő jelentkezéssel és a foglaló befizetésével 6000 Ft

Tudnivalók: Az indulás előtti reggelid, ha lehet, könnyű legyen. Hozzál magaddal polifoam matracot és a feneked alá párnát, valamint kést, kanalat, villát és poharat.

 

A jelentkezési lap kitöltéséhez és elküldéséhez kattints ide: